بهاي شما چيزي جز بهشت نيست ، پس خود را به غير آن مفروشيد، زيرا هر کس به دنيا راضي گردد ( هدفش فقط رسيدن به دنيا باشد ) به چيزي پست راضي شده است .امام حسين(ع)
اين را دانسته باشيد عالي ترين نعمتهايي که خداوند به شما داده است ، احتياج هايي است که مردم به شما دارند، مراقب باشيد که با بي اعتنايي به نيازمندان ، اين نعمت ها را رد نکنيد که تبديل به نقمت و بلا خواهد شد. بدانيد که کار نيک علاوه بر آن که موجب ستايش گري مردم است ، به دنبال آن هم پاداش الهي در کار است . اگر ممکن بود که (کار نيک ) را به صورت انساني ببينيد، او را شخصي خوش رو، بسيار زيبا مشاهده مي کرديد، که هر بيننده اي از ديدارش لذت مي برد، و چنان چه مي شد (کار زشت ) را به صورت انسان ببينيد، شخصي زشت و بدقيافه به چشم شما مي آمد که دلها از آن نفرت مي گشت و چشم ها از ديدار روي نحسش فرو بسته مي شد. امام حسين(ع)
از کاري که بايد از آن پوزش خواست حذر کن که مؤمن بدي نمي کند و عذر نمي خواهد و منافق هر روز بدي مي کند و معذرت مي خواهد. امام حسين(ع)
از نشانه هاي عالم ، نقد سخن و انديشه خود و آگاهي از نظرات مختلف است . امام حسين(ع)
کسي که گرفتاري و اندوه مؤمني را برطرف کند و او را آسوده کند، خداوند گرفتاري و اندوه دنيا و آخرت را از او رفع مي کند. امام حسين(ع)
خداوندا، تو آگاهي که آنچه انجام داديم ، نه براي رقابت در کسب جاه و مقام بود و نه براي چيزهاي پوچ و بيهوده دنيا، بلکه براي اين بود که نشانه هاي راه دينت را ارائه دهيم و (مفاسد را) در شهرهاي تو اصلاح کنيم تا بندگان مظلوم تو در امنيت و آسايش باشند و به احکام تو عمل کنند. امام حسين(ع)
کساني که رضايت مخلوق را به بهاي غضب خالق بخرند، رستگار نخواهند شد.امام حسين(ع)
کسي که بخواهد از راه گناه به مقصدي برسد ، ديرتر به آروزيش مي رسد و زودتر به آنچه مي ترسد گرف تار مي شود . امام حسين(ع)
درستکار آسوده است، بي گناه بي باک، خيانتکار ترسان و بدهکار هراسان است. امام حسين(ع)